Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland

Datum nieuwsfeit: 31-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: Flevoland 31-05-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst communicatie, 036 5383848

Bekeuringen bij parkeercontrole
DRONTEN Bij een controle afgelopen nacht in het Biddinghuizen, Swifterbant en Dronten is negen keer proces verbaal opgemaakt voor het parkeren met vrachtautos binnen de bebouwde kom. In Dronten is zes keer geschreven, in Biddinghuizen twee keer en in Swifterbant een keer.

Auto in droge sloot
LELYSTAD Een 45-jarige man uit Goirle is gisterenavond met zijn auto in de droge sloot langs de A6 gereden. Hij reed vanuit de richting Lelystad naar Almere en verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur. In eerste instantie kon hij de auto nog uit de berm corrigeren, maar hij kwam daar opnieuw in terecht. Hij kwam uiteindelijk tot stilstand in de droogstaande sloot in de rechterberm. Voor zover bekend raakte de man niet gewond; zijn auto is weggesleept.
Jongen (7) bestolen van fiets
LELYSTAD Een zevenjarige jongen uit Lelystad is gisterenmiddag bestolen van zijn fiets. De tweewieler stond bij een school aan de Gondel. De jongen verklaarde, dat zijn fiets werd afgepakt door twee andere jongens, die hem daarbij in het gezicht sloegen. Het slachtoffer hoefde voor zover bekend niet naar de huisarts of naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in.

Brandje in slaapkamer
ALMERE In de slaapkamer van een woning aan het Zeistpad heeft afgelopen nacht een brandje gewoed. De bewoners hebben het brandje zelf geblust. Vermoedelijk is een dekbed te dicht bij een lamp gekomen. Niemand raakte gewond.

Aanhoudingen na vernieling
ALMERE Twee jongens van 15 en 16 zijn gisterenavond aangehouden nadat ze ruiten hadden ingegooid bij een gebouw aan de Markerkant. De politie kreeg de melding en trof het tweetal aan. Een van hen kon wegkomen, de ander werd aangehouden. De gevluchte jongen meldde zich later op het bureau. Na verhoor zijn ze heengezonden; proces verbaal is opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie