Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe verordening winkeltijden en zondagopening in Emmen

Datum nieuwsfeit: 31-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Emmen


Persbericht: Zondagopening winkels Traverse, 31 mei 2000

Nieuwe Verordening Winkeltijden
Zondagopening winkels Traverse

Het college van B en W stelt de raad voor de Verordening Winkeltijden gemeente Emmen aan te passen, zodat het mogelijk wordt dat winkels direct aan de Traverse op zondag open kunnen zijn. Het gaat hierbij om winkels aan het bovengrondse deel van de Traverse - in het zogenaamde Van Bruelepand - en een souvenirwinkel bij de entree van de nieuwbouw van het Noorderdierenpark op de Noordbarger Es.

Het gebied waarom het gaan moet worden aangewezen als toeristisch gebied. De zondagopenstelling is ook bedoeld om de looproute over de Traverse voor de toerist te verlevendigen.

Met de koepelorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de gemeente Emmen 'De Koepel', is overleg gevoerd en overeenstemming bereikt over het gedeelte dat door het college van B en W als toeristisch gebied is aangewezen. De nieuwe 'Verordening Winkeltijden gemeente Emmen 2000' gaat in nadat publicatie ervan heeft plaatsgehad in de gemeentelijke informatiepagina in de Zuidenvelder.


Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend (c)2000 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie