Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

UvA Amsterdam tekent contract met IBM en ABN-AMRO

Datum nieuwsfeit: 31-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamPC's voor studenten tegen gereduceerd tarief

UvA tekent contract met IBM en ABN-AMROVanaf het studiejaar 2000-2001 kunnen studenten tegen een gereduceerde prijs een IBM PC of laptop aanschaffen. De universiteit wil met deze zogeheten PC-privé regeling de drempel voor het gebruik van informatie- en communicatietechnologie in het onderwijs verder verlagen.

De PC's worden voorzien van een groot pakket basissoftware, die goed aansluit op de software die in de studiecentra van de Universiteit van Amsterdam in gebruik is. De PC's zijn tevens voorzien van een modem en alle software om van huis uit te e-mailen, in te bellen op het UvAnet, en het Internet op te gaan. De UvA biedt alle studenten gratis e-mail en inbelfaciliteiten op het UvAnet tegen lokaal telefoontarief.

Studenten ontvangen van de UvA een bestelformulier bij hun inschrijfformulier voor het komend studiejaar. Degenen die gebruik willen maken van de PC-privé regeling doen hun bestelling bij een kantoor van de ABN-AMRO bank in hun buurt, en sluiten daar zonodig een betalingsregeling af.

..

Laatste wijzigingen: 31 mei 2000 - (webmaster@uva.nl) Bron: PR & Persvoorlichting

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie