Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Taxi bestellen via Internet of per mobiele telefoon

Datum nieuwsfeit: 31-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Taxi bestellen via Internet of per mobiele telefoon.

Steeds meer taxibedrijven hebben een eigen website. Ook online bestellen begint een grote vlucht te nemen. Op taxinet.nl kan men via WAP of het internet direct een taxibedrijf vinden in elke plaats van Nederland.

Wie heeft het nooit meegemaakt? U staat in the middle of nowhere met alleen een WAP telefoon. U heeft een taxi nodig. U gaat ergens heen en heeft een taxi nodig. U weet alleen het nummer niet!

Sinds kort kan men op www.taxinet.nl gratis elk taxibedrijf van Nederland vinden. U typt simpel de plaats in waar men de taxi nodig heeft, en alle gegevens verschijnen. De site is op wap.taxinet.nl ook per mobiele telefoon opvraagbaar.

Daarnaast is op www.taxinet.nl het laatste nieuws op taxigebied te vinden en vindt u overzichten welk taxibedrijf online bestelmogelijkheden biedt.

Meer informatie vindt u op www.taxinet.nl


--
Voor de pers:
U kunt voor vragen en andere zaken contact opnemen met Michiel van Deursen, telefoon 050 5792333. Of per e-mail: (michiel@taxinet.nl) Taxinet.nl is een initiatief van Tty.nl (www.tty.nl) te Groningen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie