Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ConneXXion en Future Technology tekenen intentieverklaring

Datum nieuwsfeit: 31-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CONNEXXION

ConneXXion en Future Technology tekenen intentieverklaring
ConneXXion en Future Technology hebben op 29 mei 2000 een intentieverklaring getekend. De ondernemingen zullen gaan samenwerken op het gebied van logistieke systemen. ConneXXion verwacht door deze samenwerking een toename van het rendement.

ConneXXion gebruikt verschillende logistieke systemen, waaronder het Route Beheers Systeem (RBS) voor het Kleinschalig Vervoer. Dit is een geautomatiseerd systeem, gebruikt door de centrale, waarmee de uitvoering van ritten efficiënt verloopt.
Future Technology is een kleine onderneming die gespecialiseerd is op het gebied van software ten behoeve van logistieke processen. In samenwerking met dit bedrijf zal onder meer het Route Beheers Systeem worden geoptimaliseerd. Daarnaast zal Future Technology software ontwikkelen ten behoeve van andere primaire processen binnen conneXXion. Dit betekent een verbetering van kwaliteit en efficiëntie.
ConneXXion speelt hiermee verder in op de komende marktwerking in het personenvervoer.


/

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie