Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland

Datum nieuwsfeit: 31-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 31-05-2000 Politieberichten van 31 mei (07.00 - 13.00 uur)

Earnewald: vondst olievaten en jerrycans
Op een parkeerterrein aan de Feantersdyk zijn afgelopen maandag een 15 oliedrums en 8 jerrycans aangetroffen. Alhoewel nog niet vast staat waaruit de inhoud bestaat, vermoedt de politie dat het om afval gaat van een XTC-laboratorium gaat. De vaten en jerrycans zijn door de gemeente afgevoerd. De politie is nog op zoek naar mogelijke getuigen van deze dumping.

Wolvega: inbraak auto
Dinsdagavond tussen 20.00 en 23.30 uur is ingebroken in een auto op de carpoolplaats te Wolvega. Diverse bescheiden o.a een zonnebril en brillenhoesje zijn uit de auto weggenomen. Een 36-jarige inwoonster van Wolvega heeft aangifte gedaan.

Gaast: aanrijding door GSM
Gistermiddag omstreeks 15.00 uur kreeg een 47-jarige inwoner van Tijnje telefoon, terwijl hij reed op de Meerweg onder Gaast, komende vanuit Allingawier. Keurig zette hij de auto aan de kant voor de in- en uitrit van een boerderij, met het doel het telefoontje te beantwoorden. Net op dat moment reed een 30-jarige inwoner van Allingawier, met zijn tractor met mesttank en injecteur, achteruit vanuit de inrit richting de Meerweg. Omdat de inwoner van Tijnje recht achter hem stilstond was een botsing het gevolg. De auto werd een aantal meters weggeduwd. De rechterkant van de auto werd beschadigd.
Leeuwarden: inbraak camper
Tussen dinsdag 17.00 uur en vanochtend 08.45 uur is ingebroken in een camper aan de Kingmastate. Een portierruit is ingeslagen. Ontvreemd is wat buitenlands kleingeld. Een 42-jarige inwoner van Leeuwarden heeft aangifte gedaan.

Heerenveen: diefstal radardectoren
Tussen zaterdagochtend 10.00 uur en dinsdag 17.00 uur zijn in een winkel aan het Gemeenteplein in totaal 6 radardetectoren weggenomen. Zaterdag zijn vier weggenomen uit een vitrine, dinsdag twee. Een 46-jarige inwoner van Heerenveen heeft vandaag aangifte gedaan.
Bureau Voorlichting & PR, teelfoon 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie