Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Praktijkboek Huur & Verhuur

Datum nieuwsfeit: 31-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Praktijkboek Huur & Verhuur

Het praktijkboek is een praktische wegwijzer die u door huurvraagstukken loodst en u bovendien tijd bespaart. Een ideale combinatie van uitgebreide praktijkvoorbeelden en actuele regelgeving zorgen voor een optimale uitvoering van uw taken. U lost in een handomdraai kwesties op waar u dagelijks mee wordt geconfronteerd.

De volledigheid en praktijkgerichtheid van de geboden informatie maakt het praktijkboek bij uitstek geschikt voor eenieder die in zijn of haar werk te maken heeft met huur en verhuur van woon- en bedrijfsruimte. De sociale én commerciële verhuurders, huurcommissies, bewonersorganisaties, rechtshulpverleners, overheid en zorginstellingen. Sectoren die ook ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie