Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Resultaten Bever Holding N.V. t/m 31 mei 2000

Datum nieuwsfeit: 31-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


31 mei 2000
Resultaten t/m 31 mei 2000

N.V. Bever Holding deelt hedenochtend op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders mee dat in het boekjaar 2000 tot heden een nagenoeg gelijk nettoresultaat is gerealiseerd in vergelijking met het totale nettoresultaat over 1999 (E 7,6 miljoen).

Overeenkomstig het jaarverslag wordt voorgesteld het nettoresultaat per aandeel over 1999 nagenoeg geheel uit te keren aan de aandeelhouders. Dit impliceert een dividend van E 2,-.

Vanaf 5 juni 2000 zullen de aandelen Bever Holding ex-dividend noteren. Het dividend over 1999 zal met ingang van 7 juni 2000 betaalbaar zijn.

De marktpositie van Bever Holding is in het lopende boekjaar verder versterkt met o.a. de toewijzing aan Van der Wielen & Co., op 17 maart, van de verhandeling van de aandelen World Online.

VOORUITZICHTEN
De dochterondernemingen van Bever Holding, Van der Wielen & Co. en Brom/Glasbergen Specialists, vervullen onder meer de functie van hoekman op de AEX-Effectenbeurs. Gezien de mogelijke fusie tussen de AEX-Effectenbeurs en buitenlandse beurzen is thans onduidelijk op welke wijze de functie van hoekman in de toekomst eventueel wordt voortgezet.

De functie waarbij Bever Holding zich in toenemende mate manifesteert als "Effecten Handelshuis" levert bedrijfsresultaten op die structureel minder vastliggen dan bij de functie als hoekman. De directie herhaalt daarom de mededeling uit het jaarverslag 1999 dat het niet mogelijk is een uitspraak te doen over het te verwachten totale nettoresultaat over het boekjaar 2000.

© NV Bever Holding

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie