Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koningin Beatrix bezoekt Arnhem

Datum nieuwsfeit: 31-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis


31/05/00 Koningin bezoekt Arnhem

Hare Majesteit de Koningin brengt woensdagmiddag 31 mei een bezoek aan Arnhem. In het vernieuwde Openluchtmuseum bezichtigt zij het HollandRama en de tentoonstelling Collectie Koningin Wilhelmina. Daarnaast wordt de Koningin in het Stadskantoor geinformeerd over de stedelijke ontwikkeling van Arnhem en brengt zij een kort bezoek aan het Gelredome, waar tijdens Euro 2000 drie wedstrijden worden gespeeld.

In de nieuwbouw van het Openluchtmuseum bezichtigt de Koningin HollandRama, een multimediaspektakel over de geschiedenis van Nederland, en de tentoonstelling Collectie Koningin Wilhelmina, een verzameling streekdrachten en sierraden die in 1949 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie