Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Deelraad Amsterdam Oud Zuid maakt klachtenregeling bekend

Datum nieuwsfeit: 31-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Amsterdam Oud Zuid

Klachtenregeling Nieuwsdatum: 26-May-2000

Het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel Amsterdam Oud Zuid maakt bekend dat zij in haar vergadering van 23 mei 2000 heeft vastgesteld de Uitvoeringsinstructie klachtenregeling.
Deze uitvoeringsinstructie is gebaseerd op de Algemene Wet Bestuursrecht en beschrijft de wijze waarop in het stadsdeel klachten van burgers worden behandeld. De instructie ligt ter inzage bij onze informatiecentra in de kantoren van het stadsdeel in de Karel du Jardinstraat en de Koninginneweg.

Amsterdam, 31 mei 2000
Het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel Amsterdam Oud Zuid
Mw. J.A. van Kranendonk G.J. de Visser
Secretaris voorzitter

Voor meer informatie zie onze website: www.oudzuid.amsterdam.nl. U kunt ons ook bereiken via telefoonnummer (020) 6781678. Onze bezoekadressen zijn:
Koninginneweg 1 en Karel du Jardinstraat 65.

Voor het inzien van bovengenoemde stukken kunt u op de beiden locaties terecht tussen 8.30 uur en 17.30 uur. Bovendien is ons kantoor aan de Koninginneweg op maandagavond tot 19.00 uur geopend en ons kantoor aan de Karel du Jardinstraat op donderdagavond tot 19.00 uur

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie