Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Straattheaterfestival BuitenGewoon in Doetinchem

Datum nieuwsfeit: 01-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Doetinchem

Nieuwe hoofdsponsor Rabobank Doetinchem zorgt voor continuïteit

Straattheaterfestival BuitenGewoon gaat definitief door!

Doetinchem is de komende drie jaren verzekerd van een straattheaterfestival.

Het grote aantal steunbetuigingen, de structurele financiële toezeggingen van de gemeente Doetinchem en de huidige sponsors, de medewerking van Doetinchem Studentenstad voor de inzet van vrijwilligers en de nieuwe hoofdsponsor Rabobank ~inchem, z4n-voor het bestuur van de Stirht@ng StraMtheater Doefinchem voldoende aanleiding geweest op het eerder genomen besluit terug te komen. De totale begroting voor het festival is nog niet helemaal rond, maar de vooruitzichten zijn goed te noemen.

Het bestuur van de stichting is zeer dankbaar voor de hartverwarmende reacties van de Doetinchemse bevolking naar aanleiding van het bericht dat het straattheater niet meer zou plaatsvinden. Vanuit heel Nederland kwamen reacties van mensen die hun vakantie speciaal rond het festival in de omgeving van Doetinchem plannen. De handtekeningenactie van Bernadette Oostendorp-Biekmann, het initiatief van Jan Otterloo alle betrokken partijen rond de tafel te krijgen en de nog altijd lopende tientjesactie, hebben een belangrijke bijdrage geleverd voor de doorstart van het festival.

De nieuwe hoofdsponsor Rabobank Doetinchem, de meeste huidige sponsors van het festival en de gemeente Doetinchem hebben zich voor drie jaar verbonden aan het straattheaterfestival BuitenGewoon.

Het straattheaterfestival BuitenGewoon vindt in 2000 plaats tijdens het Hemelvaartweekeinde: 1, 2 en 3 juni (donderdag t/m zaterdag).

Voor informatie kunt u zich wenden tot Erik Kateman, voorzitter van de Stichting Straattheater Doetinchem, telefoon 0653 - 65 27 76.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie