Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Flevoland op EXPO-2000 in Hannover

Datum nieuwsfeit: 01-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Flevoland

PERSBERICHTEN

NUMMER: 2000-31
DATUM: 11 mei 2000

Flevoland op EXPO-2000 in HannoverVan 1 juni t/m 31 oktober 2000 vindt in Hannover (Duitsland) de EXPO 2000 plaats. Hiervoor organiseert de Stichting Wereldtentoonstelling Nederland een cultureel programma. In dit programma wordt van 1 juni t/m 16 augustus de architectuur-tentoonstelling Remaking.nl gehouden. Remaking.nl presenteert de constante bezigheid van Nederland om de leefomgeving vorm te geven en aan te passen. Tien Nederlandse regios tonen projecten op het gebied van stedelijke ontwikkeling, landschapsontwikkeling, infrastructuur en energievoorziening. Ook de provincie Flevoland wordt daar vertegenwoordigd. Remaking.nl is een drijvende tentoonstelling op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie