Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aventure Parc Guyonvelle: uitdaging voor jong en oud

Datum nieuwsfeit: 01-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Toeristische Persinfo Champagne-Ardenne

Aventure Parc Guyonvelle: uitdaging voor jong en oud

Op 1 juni 2000 opent het nieuwe Aventure Parc in Guyonvelle de poort voor echte avonturiers. Gelegen op circa 20 kilometer van Langres gaan ontspanning, uitdaging en natuur in één park harmonieus samen. Bezoekers vanaf zeven jaar slingeren hier als een echte Tarzan door de bomen. Er zijn diverse routes van verschillende niveaus, waardoor een breed publiek zich in Aventure Parc Guyonvelle kan beproeven.

In het bos zijn kabelbanen, touwbruggen, trapezes, glijstangen, apenbruggen, klimnetten en nog veel meer uitdagende obstakels geplaatst, waarlangs bezoekers een route volgen. De gele route is voor kinderen, terwijl de groene, rode en zwarte route zwaardere beproevingen zijn. Voor degenen die de avontuurlijke obstakels niet spannend genoeg vinden, is een bungyjump een garantie om alsnog een adrenalinestoot te krijgen.

Hoewel de routes stuk voor stuk spannend en uitdagend zijn, is de veiligheid van de bezoekers niet in het geding: zekering aan een touw of elastiek zorgt ervoor dat niemand kan vallen. De entreeprijs voor het park bedraagt voor kinderen ƒ 23,- of ƒ 30,- (al naar gelang de leeftijd) en voor volwassenen ƒ 33,-.

Voor meer informatie over Aventure Parc Guyonvelle: telefoon vanuit Nederland 00 33 3 25 90 00 02.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie