Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Externe agenda Gedeputeerde Staten van Overijssel

Datum nieuwsfeit: 01-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Actueel Persberichten 2000

Zwolle, 31 mei 2000

EXTERNE AGENDA GEDEPUTEERDE STATEN VAN OVERIJSSEL.

Donderdag 1 juni 2000

Commissaris van de Koningin Hendrikx voert het woord tijdens en gedeputeerden Kemperman en Kristen zijn aanwezig bij het Benefietconcert naar aanleiding van de ramp in Enschede, aanvang
20.00 uur in de St. Lambertus Basiliek in Hengelo.
Vrijdag 2 juni 2000

Geen bijzonderheden.

Zaterdag 3 juni

Commissaris van de Koningin Hendrikx neemt om 10.30 uur op Landgoed Het Laer te Ommen het eerste exemplaar van het boek "De Geschiedschrijving van de Ridderschap van Overijssel" in ontvangst.

Commissaris van de Koningin Hendrikx en de gedeputeerden Kemperman, Kamperman, Oosterhof, Holsheimer en Nap zijn te gast bij het jaarlijks Muziekfestival in het kader van de opening van het vaarseizoen en de officiële opening van de nieuwe wijnfabriek van Siebrand door zijne excellentie
Mr. K. De Vries, minister van BZK. Het programma vangt aan om
11.30 uur bij Kaatje bij de Sluis in Blokzijl. De Commissaris van de Koningin is vanaf 12.00 uur aanwezig.

Gedeputeerde Kemperman is aanwezig bij de demonstraties van de Koninklijke Marine tijdens de sleepbootdagen in Zwartsluis, ontvangst om 13.30 uur in Hotel Roskam in Zwartsluis.

Maandag 5 juni 2000

Om 09.30 uur wordt in het Provinciehuis te Zwolle een vergadering gehouden van de adviescommissie Sterke Steden en Vitaal Platteland.

Om 15.00 uur wordt in het Provinciehuis te Zwolle een vergadering gehouden van de adviescommissie Meedoen aan de Samenleving.

Commissaris van de Koningin Hendrikx neemt om 16.10 uur in de Onze Lieve Vrouwe Basiliek te Zwolle het eerste exemplaar van de publicatie "Een klooster ontsloten" in ontvangst.

Gedeputeerden Kemperman, Kamperman, Holsheimer en Nap zijn vanaf 19.30 uur aanwezig bij de informatie-avond plannen leefomgeving in 't Ottenhof aan de Ganzenmarkt 3 te Ootmarsum.

Dinsdag 6 juni 2000

Het College van Gedeputeerde Staten brengt van 15.00 uur tot 17.30 uur een bezoek aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle.

Gedeputeerden Kemperman, Kamperman, Holsheimer en Nap zijn vanaf 19.30 uur aanwezig bij de informatie-avond plannen leefomgeving in het stadhuis te Hengelo.

Woensdag 7 juni 2000

Het College van Gedeputeerde Staten heeft van 08.00 uur tot 10.00 uur een ontbijtbijeenkomst met Overijsselse en Gelderse parlementariërs in Nieuwspoort te Den Haag.

Om 15.00 uur wordt in het Provinciehuis te Zwolle een vergadering gehouden van de adviescommissie Strategie, Bestuur en Middelen.

Om 17.00 uur wordt in het Provinciehuis te Zwolle een vergadering gehouden van de adviescommissie Werk voor Iedereen en Bereikbaar Overijssel.

Donderdag 8 juni 2000

Commissaris van de Koningin Hendrikx woont de herdenkingsbijeenkomst in de Diekmanhal in Enschede bij en zal daar het woord voeren. De herdenkingsbijeenkomst start om 20.00 uur.

Gedeputeerden Kemperman, Kamperman en Nap zijn vanaf 19.30 uur aanwezig bij de informatie-avond plannen leefomgeving bij Café Restaurant Assink, Goorsestraat 13 te Hengevelde.

Gedeputeerde Kamperman is aanwezig bij de receptie die gehouden wordt ter gelegenheid van het afscheid van de heer A. Scholten, Commissaris van het politiekorps IJsselland. De afscheidsreceptie vindt plaats van
14.00 tot 17.00 uur in Museum De Stadshof te Zwolle.
Gedeputeerde Holsheimer brengt van 10.00 tot 11.30 uur een werkbezoek aan de gemeente Brederwiede.

Gedeputeerde Nap neemt deel aan een vergadering van de Raad van Toezicht i.o. van het LMA (Landelijk Meldpunt afvalstoffen), aanvang
12.00 uur in het Paushuize te Utrecht.

Vrijdag 9 juni 2000

Gedeputeerde Nap houdt een inleiding ter gelegenheid van de openingshandeling van het feestterrein Beckum, aanvang 10.15 uur in een feesttent op het terrein.

Nadere inlichtingen:
team communicatie, telefoon 038 425 23 12/038 425 23 18

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie