Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuws en informatie gemeente Oostzaan

Datum nieuwsfeit: 01-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Laatste nieuws

Gemeentehuis gesloten
Op donderdag 1 juni (Hemelvaart), vrijdag 2 juni, maandag 12 juni (2e Pinksterdag) en dinsdag 13 juni (3e Pinksterdag) is het gemeentehuis gesloten.

Tijdelijke asbestdepots Roemersloot worden opgeruimd Op dringend verzoek van de gemeente zal de provincie in week 23 de twee tijdelijke asbestdepots van Roemersloot opruimen.

Rechter schorst bouwvergunning Excelsior De door de gemeente aan Excelsior verleende bouwvergunning voor de bouw van een nieuw verenigingsgebouw op De Dors is door de rechter geschorst.
De rechter is van mening dat de bouw in strijd is met de bestemming van de grond.
Door de uitspraak mag niet begonnen worden met de bouw totdat is beslist inxzake de bezwaarschriften die tegen de bouwvergunning bij de gemeente zijn binnengekomen.
Afsluiting Zuideinde op 15 juni Om een rode asfaltlaag te kunnen aanbrengen op de fietsstrook, is het Zuideinde op donderdag 15 juni tussen de Kolkweg en de Kolkslootbrug tussen 18.00 en 24.00 uur afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Voor inlichtingen: M. van Dissel, tel. 684 7731 of C. Kempenaar, tel.
684 7732.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie