Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Programma's voor kinderen op BBC Prime

Datum nieuwsfeit: 01-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
mei 2000

Persbericht

'Magic Moments' op BBC Prime in juni

Bent u geen voetbalfan en wilt u ontsnappen aan de televisiehype rond Euro 2000? Dan bent u ook deze maand bij BBC Prime aan het goede adres. Hier zijn niet alleen sterke hedendaagse en klassieke filmdrama's te zien, ook zijn er 'Magic Moments' te beleven met verschillende grote muzikale talenten uit de twintigste eeuw.

Voor de 'kids'
CBBC Prime (programma's voor kinderen) barst deze maand uit zijn voegen. Nieuw zijn de series Insides Out en Barmy Aunt Boomerang. Insides Out is een snel en wild spelprogramma en wordt uitgezonden vanaf dinsdag 6 juni om 07.35 uur en om 16.35 uur. De dramaserie Barmy Aunt Boomerang is te zien vanaf donderdag 1 juni om 08.00 uur en om 17.00 uur. Natuurlijk zijn er nieuwe afleveringen van de kinderseries Smart (vanaf woensdag 6 juni om 08.00 uur en om 17.00 uur) en Noddy (vanaf zaterdag 10 juni om 07.00 uur). Terug van weggeweest is The Really Wild Show (vanaf donderdag 8 juni om 07.35 uur en om 16.35 uur).
 
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie