Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen

Datum nieuwsfeit: 01-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Groningen: Groningen 1-06-2000
Persbericht regiopolitie Groningen
Dagelijkse berichten

Donderdag, 1 juni 2000

Kielwindeweer: snelheidscontrole
Gistermorgen heeft de politie op de Kielsterachterweg in Kielwindeweer een snelheidscontrole gehouden. In totaal zijn er 775 automobilisten gecontroleerd; 176 van hen kregen een proces-verbaal voor het te hard rijden.

Veendam: snelheidscontrole
Ook in Veendam op de Rijksweg 33 Zuid controleerde de politie de snelheid van de automobilisten. Tijdens deze controle kregen 82 bestuurders een bekeuring voor het overtreden van de ter plaatse wettelijke toegestane snelheid.

Winschoten: aanrijding met letsel
Gistermiddag is een 62-jarige fietser uit Winschoten op het Sint Vitusholt in zijn woonplaats ten val gekomen. De fietser reed tussen twee voor een rotonde stilstaande personenautos door, die in verband met verkeersomstandigheden ter plaatse even moesten wachten. Het slachtoffer had niet gezien waarschijnlijk door de slap op het wegdek liggende sleepkabel- dat de ene auto de andere op sleep had. Op het moment dat de Winschoter met het voorwiel over de kabel was, begon de voorste auto van de sleep te rijden en trok de kabel strak, waardoor het slachtoffer met zijn fiets op het wegdek viel. Het slachtoffer liep een gekneusde been en een hersenschudding op.
Stadskanaal: winkeldiefstal
Gistermiddag heeft de politie in een supermarkt aan de Oude Markt in Stadskanaal een 74-jarige Stadskanaalster aangehouden. Kort daarvoor had de verdachte uit één van de schappen van de winkel een fles drank ter waarde van F 5,95 weggenomen. Na verhoor is de man op vrije voeten gesteld; hij kreeg een boete van F 375.-.

Groningen: drie Stadjers geslagen en gebeten
Vannacht heeft de politie in de Gelkingestraat in Groningen een tweetal verdachten uit de Stad aangehouden. Dit tweetal, een 42-jarige man en een in zijn bijzijn nog niet bekende man, die zijn naam weigerde te noemen, had in een café in de Gelkingestraat drie bezoekers geslagen en gebeten. Wat de redenen van deze schermutselingen zijn geweest, is de politie nog niet bekend. De slachtoffers hebben aangifte van mishandeling gedaan.
Middelstum / Bedum: snelheidscontrole
Gistermorgen heeft de politie in Middelstum en in Bedum op respectievelijk de Delleweg en de Sint Annerweg snelheidscontroles uitgevoerd. Van de 302 gecontroleerde automobilisten reden 24 van hen te hard; zij kregen allen een bekeuring.

Musselkanaal: rijden onder invloed
Vannacht heeft de politie in de Marktstraat in Musselkanaal en 21-jarige automobilist uit De Zandberg gecontroleerd op het gebruik van alcoholhoudende drank. Bij onderzoek op het politiebureau bleek, dat de verdachte 1.0 promille alcohol in zijn bloed had; de verdachte kreeg een rijverbod van vier uur.

Finsterwolde: leegstaande woning door brand verwoest Gistermiddag is een leegstaande woning aan de G. Gernaatweg in Finsterwolde door brand verwoest. De woning werd door een 34-jarige inwoner van Valthermond als tweede woning gebruikt. De snel ter plaatse aanwezige brandweer kon niet voorkomen, dat het pand afbrandde. Wat de oorzaak van de brand is, is tot op heden nog niet duidelijk.

Afdeling Communicatie: 06-53379375.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie