Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Hollands Midden houdt dader aanranding aan

Datum nieuwsfeit: 01-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
· Politie Hollands Midden
· Bureau Communicatie


Afkomstig van: Frank vergeer
Datum: 1 juni 2000
·
Dader van aanranding aangehouden
Getuige wordt verzocht zich te melden

Op donderdag, 1 juni 2000, omstreeks 03.05 uur vond op de Lange Mare in Leiden, ter hoogte van de eerste parkeerplek voor betaald parkeren een aanranding plaats. Het 26-jarige slachtoffer werd, na een bezoek aan een horecagelegenheid, nabij haar auto aangesproken door een vroegere bekende van haar. Hij randde haar aan, eerst in de auto en later buiten de auto.

Op dat moment reed een fietser voorbij. Deze fietser, een man, reed op een donkerkleurige opoe-fiets. Hij kwam vanuit de richting van de V&D en reed in de richting van de Langegracht. Deze fietser heeft nog opmerkingen gemaakt richting dader en slachtoffer en reed door. Uiteindelijk wist het slachtoffer zich te bevrijden van de dader, sprong in haar auto en reed direct naar de politie. Daar deed zij aangifte.

De politie heeft de verdachte van deze aanranding, een 21-jarige inwoner van Oegstgeest, in de loop van de ochtend aangehouden en hij is inmiddels verhoord.

De politie is nog naarstig op zoek naar de fietser, een belangrijke getuige in deze zaak. Deze getuige wordt dringend verzocht zich te melden bij de politie in Leiden, op het districtsbureau aan de Langegracht 11.
Noot voor de redactie /

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie