Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meisje van 7 jaar aangerand in Breda

Datum nieuwsfeit: 01-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Meisje van 7 jaar aangerand in Breda

Datum: 1/6/2000
Auteur: Willem van Hooijdonk

Woensdagmiddag 31 mei jl., is omstreeks 15.00 uur in de bosschages grenzend aan een hondenuitlaatplaats aan de Hermelijnstraat te Breda een meisje van 7 jaar door een nog onbekende man aangerand. De politie van het team Zuid-Oost stelt een uitgebreid onderzoek in.

Gistermiddag speelden omstreeks 15.00 uur een zevenjarig meisje uit Breda met haar vierjarig zusje op hun fietsjes nabij het grasveld annex hondenuitlaatplaats aan de Hermelijnstraat te Breda (omgeving Tilburgseweg). De kinderen werden benaderd door een nog onbekende man die het oudste meisje met een smoesje naar de bosjes lokte, grenzende aan het kerkhof Driesprong. Daar heeft hij het meisje uitgekleed en aangerand. Het jongere zusje moest bij de fietsen blijven. De man ging er vervolgens op de fiets vandoor. Thuis gekomen heeft het kind aan haar ouders verteld wat er gebeurd is. De kinderen worden in een studio door gespecialiseerde zedenrechercheurs nader gehoord.

Op grond van de eerste verklaringen van de kinderen komt de politie tot het volgende signalement: man met getinte huidskleur, leeftijd onbekend, droeg opvallend T-shirt met Bugs Bunny figuurtje, spijkerbroek en sportschoenen. De dader is brildragend en verplaatste zich op een fiets.

De Unit Forensisch technisch Onderzoek heef ter plaatse een onderzoek verricht. Door de politie van het team Zuid-Oost wordt een uitgebreid buurtonderzoek ingesteld.

De politie is op zoek naar getuigen die het incident hebben zien gebeuren of de dader mogelijk gezien hebben in de directe omgeving. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie van het team Zuid-Oost telefoonnummer 076-5646464.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie