Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Oss

Datum nieuwsfeit: 02-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 2-06-2000
Persbericht district Maasland

INBRAAK IN WONING Donderdag is op klaarlichte dag ingebroken in een woning aan de Kromstraat in Overlangel. Toen de bewoner rond 18.00 uur thuis kwam ontdekte hij dat een gedeelte van zijn woning doorzocht was. Hij mist persoonlijke papieren.

AANHOUDING JEUGDIGEN De politie heeft donderdagavond twee 14 jarige jongens uit Heesch aangehouden. Zij worden ervan verdacht poststukken uit een PTT bus aan de Schoonstraat in Heesch te hebben weggehaald. Een getuige zette de politie op het spoor van de jongens. Na verhoor zijn zij in vrijheid gesteld. De aangetroffen poststukken gaan terug naar de PTT.

DIEFSTAL UIT AUTO Donderdagmiddag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Laar in Nistelrode. Uit de auto verdween de geluidsinstallatie en 4 jassen. Het slot van een portier bleek opengebroken te zijn.

ALCOHOL Een 22 jarige inwoner van Berghem is in de nacht van donderdag op vrijdag bekeurd wegens rijden onder invloed van alcohol. De man werd gecontroleerd op de Oostwal in Oss. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 7 uren. Op de Kerkstraat in Overlangel is in dezelfde nacht een 49 jarige man uit Overlangel bekeurd omdat hij onder invloed reed. Hij kreeg na de blaastest een rijverbod van 5 uren.

CONTROLE SNELHEID Tijdens een snelheidscontrole op de Hertogin Johannasingel in Oss heeft de politie vrijdag 81 bestuurders bekeurd die te hard reden. Hiervan zijn 45 bestuurders direct staande gehouden. In totaal is de snelheid gemeten van 383 passerende voertuigen. De hoogste snelheid bedroeg 75 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie