Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ADALAT is 'eerste-keuze behandeling' bij hypertensiepatiënt

Datum nieuwsfeit: 02-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bayer AG Benelux

ADALAT is "eerste-keuze behandeling" bij hypertensiepatiënten Bijeenkomst European Society of Hypertension

Calciumantagonisten redden levens bij hypertensiepatiënten met bijkomende risicofactoren: Resultaten ADALATâ INSIGHT-onderzoek

Brussel/Mijdrecht
De zojuist gepresenteerde eindresultaten van de International Nifedipine study (INSIGHT) bevestigen dat de calciumantagonist ADALATâ Oros (eenmaaldaags) bij hypertensiepatiënten met bijkomende risicofactoren als eerste-keuze behandeling kan worden gebruikt (Gothenburg, 2 juni 2000).
INSIGHT (International Nifedipine GITS/OROS Study. Intervention as a Goal in Hypertension Treatment) is de eerste dubbel-blinde, prospectieve, gerandomiseerde studie waarbij de voordelen van ADALATâ Oros werden vergeleken met die van een combinatietherapie met diuretica (de oudere geneesmiddelengroep die op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie