Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe 'Toeristische Informatiegids De Peel'

Datum nieuwsfeit: 02-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 02 JUNI 2000

Nieuwe 'Toeristische Informatiegids De Peel'

De Regio-VVV Kempen & Peel brengt de eerste editie van de Toeristische Informatiegids De Peel uit. Deze wervende informatiegids beoogt de potentiële toerist en recreant richting de Peel te laten afreizen.
De gratis informatiegids is uitgegeven in een handig pocket-formaat en telt 40 kleurrijke pagina's. In de brochure presenteren zich acht Brabantse Peelgemeenten. Tevens worden de highlights beschreven van de recreatieve mogelijkheden in deze 'groene' regio. Actief, musea en natuur, de Peel heeft het allemaal.

Fietsroutenetwerk
Speciale aandacht is er voor het fietsroutenetwerk waarmee in augustus 2000 van start wordt gegaan in de Brabantse Peel. Dit netwerk sluit feilloos aan op het reeds bestaande netwerk in Limburg. Een uniek systeem waarbij de fietser zelf de fietsroute en het aantal kilometers bepaalt.

Verder een evenementenkalender met een overzicht van de belangrijkste activiteiten. Ook een presentatie van de Limburgse Peel ontbreekt niet! De Peel stopt immers niet bij de provinciegrens.

Accommodaties
Naast alle toeristische highlights is informatie opgenomen van een groot aantal accommodaties, restaurants en attracties in deze regio. Tenslotte wordt een overzicht gegeven van alle Brabantse VVV's in de Peel.

Kortom; deze wervende informatiegids is een goede aanrader voor iedereen die meer wil weten over deze prachtige streek.

De toeristische informatiegids de Peel is gratis verkrijgbaar bij de Regio-VVV Kempen & Peel. Inlichtingen: info@kempen-peel.nl

Noot voor de redactie: (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie