Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 02-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 2-06-2000 Persbericht 2 juni 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Fietsendiefstal
Aan de Newtonstraat zijn donderdag rond 16.45 uur drie Eindhovenaren, leeftijd 25, 31 en 29 jaar, aangehouden. De verdachten waren betrapt tijdens de diefstal van een aantal fietsen op een parkeerterrein aan de Vijfkamplaan. De politie kon de bestelbus waarin de verdachten reden stoppen op de Newtonstraat. De drie zijn ingesloten voor onderzoek.

Eindhoven: Drugs
Aan de Dommelstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag 0.50 uur een 20-jarige man uit Rotterdam aangehouden. De verdachte werd betrapt bij het overhandigen aan twee bolletjes drugs aan een andere man. De verdachte is voor onderzoek ingesloten.

Eindhoven: GSM gerold
Van een 20-jarige Eindhovenaar is donderdag rond 16.00 uur de GSM uit de achterzak gerold. De GSM verdween toen twee personen op een scooter langs de jongeman reden op het 18 septemberplein. Het tweetal verdween richting Mathildelaan.

Eindhoven: Te hard
Aan de Neushoornstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een 19-jarige Eindhovenaar gewond geraakt. De jongeman reed rond 0.30 uur met hoge snelheid op een bromfiets vanuit het Diepmeerven over de Neushoornstraat en raakte in een bocht de stoeprand. Hierdoor kwam hij tegen een houten paal terecht en raakte gewond. Hij is voor behandeling overgebracht naar het Diaconessehuis.
Eindhoven: Onder invloed zonder rijbewijs
In de Vestdijktunnel is in de nacht van donderdag op vrijdag om 1.05 uur een 20-jarige man uit Veldhoven aangehouden. De verdachte reed langzaam en met alarmlichten door de Vestdijktunnel. De politie die polshoogte wilde nemen rook alcohol. Bij een ademanalyse blies de man 1,55 promille. Bovendien bleek hij niet in het bezit van een rijbewijs. Tegen hem is proces verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 9 uur.

Helmond: Alcohol op straat
Op het Sassenplein hebben donderdag rond 15.15 uur 3 Helmonders en één Eindhovenaar een bekeuring gekregen omdat zij op het plein alcoholische drank nuttigden.

Helmond: Onder invloed
Aan de weg naar Bakel is donderdag rond 20.00 uur een 35-jarige Helmondse automobilist aangehouden. De verdachte was onder invloed van alcohol, zodat een bloedproef is afgenomen. Zijn rijbewijs was eerder dit jaar ingevorderd.

Helmond: Betrapt
Aan de Kluisstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag om 3.00 uur een 20-jarige Helmonder aangehouden. De verdachte had van een winkel in de Veestraat de ruit vernield en kleding ter waarde van fl. 350,- weggenomen. De gewaarschuwde politie kon de man na een achtervolging aanhouden. Hij is voor onderzoek ingesloten.

Helmond: Diefstal uit woning
Uit een woning aan de Valkstraat zijn in de nacht van donderdag op vrijdag een video- en fotocamera ter waarde van fl. 2.300,- gestolen. De daders hebben aan de achterzijde van de woning de deur opengebroken.

Geldrop: Agressie
Aan de Langstraat is vrijdag om 12.20 uur een 43-jarige Geldropenaar aangehouden. Een 48-jarige automobilist uit Geldrop had aan de fietsende verdachte geen voorrang verleend op een kruising met de Bezorgershof. De verdachte moest vol in de remmen uitwijken. Hij trapte al fietsend een deuk in de rijdende personenauto van de plaatsgenoot. Er is proces verbaal opgemaakt.

Heeze: Controle snelheid
Aan de Somerenseweg zijn vrijdag van 8.00 tot 9.00 uur 11 weggebruikers bekeurd voor te hoge snelheid. Op de weg waar 80 gereden mag worden, was de hoogst gemeten snelheid 107 km per uur.
Handel: Betrapt
Aan de Boskant is in de nacht van donderdag op vrijdag een 20-jarige man uit Gemert door de bewoners betrapt toen hij rond 23.30 uur een fiets uit hun schuur haalde. De jongeman liet de fiets staan toen hij de bewoners ontdekte en liep weg. De gewaarschuwde politie kon hem aanhouden. Tegen de, onder invloed verkerende, verdachte is proces verbaal opgemaakt voor poging diefstal.

Valkenswaard: Diefstal uit woning
Aan de Wilde Wingerd is donderdagmiddag ingebroken in een woning. De daders zijn waarschijnlijk door het hengelen van de voordeur binnengekomen. Vermist worden sieraden en geld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie