Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ADAC-Noordzee Festival op Zandvoort

Datum nieuwsfeit: 03-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Circuit Park Zandvoort18 May 2000
ADAC-Noordzee Festival op Zandvoort

Zaterdag 3 en zondag 4 juni organiseert de Duitse club MSC Langenfeld autoraces voor de diverse Duitse kampioenschappen op Circuit Park Zandvoort. Tevens wordt er een wedstrijd gehouden voor het Europees kampioenschap Formule Ford.
In het aantrekkelijke raceprogramma wat de Duitse gasten op Zandvoort presenteren is een hoofdrol weggelegd voor het Duits toerwagenkampioenschap (DTC). Deze klasse rijdt onder identieke reglementen als het Nederlandse Libertel DTCC. Verder aan de start verschijnen de volgende klassen: Formule Ford, Citroën Saxo Cup, Ford Puma Cup, Renault Mégane Cup, Renault Sport Clio Trophy en de Formule König.
Zaterdag 3 juni zijn de kwalificatietrainingen van negen uur tot drie uur, waarna vier races volgen. De toegangsprijs voor alle publieksplaatsen inclusief het rennerskwartier bedraagt 35 gulden. Zondag 4 juni zijn er diverse tijdtrainingen van half negen tot twaalf uur. Het raceprogramma begint om half een en duurt tot circa half zes. De toegangsprijs die dag bedraagt 35 gulden voor duinen en tribune, terwijl voor het rennerskwartier een toeslag geldt van 20 gulden. Een weekeindkaart kost zeventig gulden, inclusief rennerskwartier. Kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene, betalen de helft van genoemde bedragen.

Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met:

Dirk Buwalda
media@circuit-zandvoort.nl

Tel. 023 - 5 740 760
Fax. 023 - 5 740 761

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie