Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Externe optredens bewindslieden ministerie OCW

Datum nieuwsfeit: 03-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MINISTERIE OCW

MIN OCW: extern optreden bewindslieden

MEDEDELING AAN DE READACTIES

EXTERN OPTREDEN MINSTER EN STAATSSECRETARISSEN VAN ONDERWIJS, CULTUUR

EN WETENSCHAPPEN

VAN ZATERDAG 3 JUNI T/M ZONDAG 11 JUNI 2000

Minister Hermans, maandag 5 juni te Grenoble: Inauguratie Bundellijn DUBBLE.

De Bundellijn, een onderzoeksfaciliteit met röntgenstraling, is een samenwerkingsproject tussen Vlaanderen en Nederland en is de grootste in de geschiedenis van de wetenschappelijke samenwerking met de Vlamingen.
De inauguratie vindt plaats in aanwezigheid van minister mevrouw Vanderpoorten (Vlaanderen), de voorzitters van NWO en FWO. Locatie: ESRF-Complex, gebouw H2.

Staatssecretaris Van der Ploeg, maandag 5 juni 20.00-22.30 uur te Rotterdam:
Discussiebijeenkomst over de Nota Belvedère De toekomst van het cultuurhistorisch erfgoed: Kennis.
De bijeenkomst is onderdeel van een serie discussieavonden over de culturele opgave van de Nederlandse ruimtelijke ordening. Locatie: Nederlands Architectuur Instituut, Museumpark 25.
Staatssecretaris Van der Ploeg, dinsdag 6 juni 20.00-22.30 uur te Rotterdam:
Discussiebijeenkomst over de Nota Belvedère De toekomst van het cultuurhistorisch erfgoed: Toekomst.
De bijeenkomst is onderdeel van een serie discussieavonden over de culturele opgave van de Nederlandse ruimtelijke ordening. Locatie: Nederlands Architectuur Instituut, Museumpark 25.
Minister Hermans en Minister Jorritsma, woensdag 7 juni 10.00-11.30 uur te Den Haag: Opening Strategische Conferentie Concurreren met ICT-competenties, Kennis en Innovatie voor de Digitale Delta. De ministeries van EZ en OcenW organiseren deze strategische conferentie voor beslissers uit het bedrijfsleven en kennisinstellingen ter gelegenheid van het nieuwe actieplan Concurreren met ICT-competenties.
Locatie: Nederlands Congresgebouw

Minister Hermans, woensdag 7 juni 14.00-17.00 uur te Utrecht: ICT-Jongerenmanifestatie.
De manifestatie is georganiseerd door het ministerie van OCenW en is bedoeld voor leerlingen uit het primair en voortgezet onderwijs. Vierhonderd leerlingen gaan in de Expozaal aan de slag met onderwijstoepassingen, waarvan velen door hen zelf ontwikkeld zijn. Uitgangspunt is dat de deelnemers elkaar leren kennen en ideeën opdoen.
Minister Hermans leidt de bijeenkomst in door het presenteren van een multimediale rondgang langs de sites te presenteren. Locatie: Jaarbeurs, Jaarbeursplein 6

Staatssecretaris Van der Ploeg, donderdag 8 juni 13.30-14.45 uur te Den Haag: FENIT-congres .Spelregels van de Nieuwe Economie.. Het congres is bedoeld voor de top van de Nederlandse IT-industrie, hun relaties en hun klanten.
Tijdens dit congres wordt stilgestaan bij de steeds verdergaande invloed van informatietechnologie op mens, bedrijf en maatschappij. Locatie: Nieuwe Kerk, Spui 175.

Minister Hermans, donderdag 8 juni 19.30-20.30 uur: uitreiking ISO-prijs tijdens Debatavond ISO.
Het Interstedelijk Studentenoverleg (ISO) organiseert een debatavond waarbij de ISO-Studentenprijs wordt uitgereikt aan een persoon, organisatie of een project.
Criteria hierbij zijn onder meer dat er een inspirerende werking vanuit moet gaan; dat het een aantoonbaar nut heeft gehad; dat de positie van de student wordt verbeterd.
Locatie: Gebouw Tweede Kamer, Binnenhof.

31 mei 00 17:31

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie