Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Atletiekgala Kerkrade terug op internationale kalender

Datum nieuwsfeit: 03-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Atletiekgala Kerkrade terug op internationale kalender

Na 1 jaar afwezigheid maakt het Atletiekgala Kerkrade in het nieuwe millennium een doorstart. Het Atletiekgala komt op zaterdag 3 juni 2000 terug met topatletiek op 6 onderdelen: horden, hoogspringen, speerwerpen, polsstokhoogspringen, hinkstap en kogelstoten. Het AGK behoudt tevens haar status van EAA Permit Meeting, waardoor Kerkrade verzekerd is van een internationale topwedstrijd. Bovendien kunnen atleten tijdens deze wedstrijd de gestelde limieten voor de Olympische Spelen proberen te halen.

De Business-Eurode-loop zal ook deze editie deel uit gaan maken van het Atletiekgala. Deze sportieve krachtmeting tussen werknemers en relaties van Limburgse bedrijven zal voorafgaand aan het gala gehouden worden. De start van deze loop zal plaats vinden in het centrum van de Duitse gemeente Herzogenrath en eindigen in het Gemeentelijk Sportpark van de gemeente Kerkrade. In samenwerking met de Telematicaloop in Heerlen is dit jaar een competitieverband opgezet. Lopers die aan beide wedstrijden deelnemen kunnen bij beide wedstrijden punten verdienen. Deze en andere nevenevenementen zorgen ervoor dat het publiek weer kan genieten van internationale topsport.

Op initiatief van Kerkrade Evenementen Management zullen er op dezelfde dag een aantal andere sportactiviteiten georganiseerd worden in het centrum van Kerkrade. Kortom, op zaterdag 3 juni 2000 zal Kerkrade op sportief vlak internationaal in de schijnwerpers staan.

Meer informatie: www.sportweb.nl/atletiekgala.html

Noot voor de readactie: Meer informatie over het Atletiek Gala Kerkrade kunt u verkrijgen bij Arno Deckers, meeting director: 045-5444444.

Of per e-mail: (atletiekgala@altavista.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie