Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord

Datum nieuwsfeit: 03-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 3-06-2000 Persbericht district Den Bosch

AANHOUDING (Den Bosch) De politie heeft vrijdagavond rond 19.15 uur een 35 jarige man uit Den Bosch aangehouden na een vechtpartij in de Lingestraat in Den Bosch. De verdachte raakte na een woordenwis-seling slaags met zijn buurman. De buurman en zijn zoon liepen verwondingen op nadat zij klappen hadden gekregen met een ijzeren staaf. De jongen, 14 jaar oud, liep een hoofdwond op. Hij kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. De buren leefden al langer in onmin met elkaar. De verdachte is ingesloten.

AANHOUDING NA VERNIELING EN BEDREIGING (Drunen) De politie heeft vrijdagmiddag rond 17.30 uur een 39 jarige man uit Drunen aangehouden op verdenking van vernieling en bedreiging. De man vernielde in een bankgebouw aan de Gro-testraat in Drunen een televisie en een computer omdat hij geen geld kreeg. Hij is aangehou-den en ingesloten.

BEROVING NA PINNEN (Den Bosch) Een inwoonster van Den Bosch is vrijdagavond rond 19.40 uur tijdens het pinnen bij een bank aan de Visstraat in Den Bosch beroofd van f. 300,-. Een onbekende man en vrouw gin-gen dicht bij het slachtoffer staan op het moment dat het geld uit de pinautomaat kwam. Het slachtoffer werd hierdoor afgeleid en zagen de onbekenden kans het geld uit de automaat te grissen.

AANHOUDING NA MISHANDELING Op het NS station in Den Bosch heeft de politie vrijdagavond een 30 jarige man uit Den Bosch aangehouden. De man viel op het perron enkele mensen lastig en gaf een wachtende dame een kopstoot. Hij verkeerde onder invloed van alcohol. Hij is aangehouden en inge-sloten.

AANHOUDING NA MISHANDELING (Den Bosch) De politie heeft vrijdagnacht 3 inwoners van Den Bosch, in de leeftijd van 18 tot 22 jaar, aangehouden op verdenking van mishandeling van een portier. De mannen wilden een hore-cagelegenheid in het centrum van Den Bosch binnen. Zij werden echter geweigerd omdat een van hen enige tijd geleden bij een vechtpartij betrokken was geweest. Een van hen deel-de vervolgens enkele rake klappen uit waarna zij er vandoor gingen. De politie kon de man-nen in de directe omgeving aanhouden. Zij zijn na verhoor in vrijheid gesteld.

VENTEN ZONDER VERGUNNING De politie heeft zaterdagmorgen twee jongens uit Den Bosch, 13 en 14 jaar oud, bekeurd omdat zij in Rosmalen langs de deuren gingen om pleisters te verkopen. Zij werden gecon-troleerd in de Houtvesterstraat en konden geen vergunning laten zien. De politie heeft de pleisters die ze nog bij zich hadden en een geldbedrag van in totaal bijna f. 100,- inbeslagge-nomen.

INBRAAK IN WONING (Den Bosch) Vrijdagmiddag is ingebroken in een woning aan de Maarten Trompstraat in Den Bosch. De bewoner ontdekte bij thuiskomst dat zijn woning doorzocht was. Hij mist twee videorecor-ders.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie