Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht regio Utrecht

Datum nieuwsfeit: 03-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Utrecht: Utrecht 3-06-2000
Persberichten cluster west, zaterdag 3 juni 2000

Trap van een merrie
WOERDEN – Vrijdagmiddag kreeg de politie de melding dat er een vrouw bewusteloos in het weiland zou liggen.

Rond tien over vier trof de politie op het Rietveld een 30-jarige vrouw in het weiland aan. De vrouw was inmiddels weer bij kennis en verklaarde dat zij een trap had gehad van een merrie.

Zij wilde het veulen van de merrie verlossen van zijn halsband echter de moeder was het daar niet mee eens en trapte naar de vrouw. Het slachtoffer is met hoofd en buikletsel overgebracht naar het Hofpoort ziekenhuis in Woerden. Haar toestand is stabiel.

Zinloos geweld
IJSSELSTEIN – Zaterdagmorgen werden twee jongen uit IJsselstein slachtoffer van zinloos geweld.

Omstreeks vijf uur liepen twee jongens van 20 en19jaar oud met hun fiets aan de hand naar huis. In de IJsselstraat werden de jongen aangesproken door drie andere jongens. Deze dwongen de slachtoffers hun fietsen af te geven.

Toen de jongens weigerden hun fiets af te geven werden zij zonder aanleiding geslagen en geschopt. Hierbij liep de 19-jarige jongen een kaakfractuur en diverse kneuzingen op. Zijn 20-jarige vriend moest het bekopen met een snee in zijn wang. Beiden slachtoffers werden overgebracht naar het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein.

Door de politie werd de buurt afgezocht naar de daders. Op de Henri Dunantlaan zag de politie drie jongens lopen die aan het signalement voldeden. De drie verdachten –een 20-jarige en twee 19-jarige jongens uit Nieuwegein- werden aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hier verklaarden zij hun daad zonder aanleiding te hebben gepleegd.

Snelheidscontroles
WOERDEN – Vrijdagmiddag werden op diverse locaties snelheidscontroles buiten de bebouwde kom gehouden.
In totaal werden 1000 voertuigen gecontroleerd. 136 bestuurders kregen een proces-verbaal voor het overschrijden van de maximum snelheid. Op de gecontroleerde wegen geldt een maximum snelheid van 60 km/u. Eén bestuurder reed met 103 km/u de radarpost voorbij.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie