Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Poezieavond Midzomergrachtfestival in Utrecht

Datum nieuwsfeit: 04-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

POËZIEAVOND MIDZOMERGRACHTFESTIVAL

Uit de (boeken)Kast

Voor de vierde keer organiseren de Utrechtse boekwinkel Savannah Bay en Stichting de Overkant een literaire avond in het kader van homoculturele MidZomerGrachtfestival. De afgelopen edities waren een groot succes. Dit jaar staat de (roze) dichtkunst centraal. Presentator Agnes Andeweg ontvangt de dichters Ted van Lieshout en Elly de Waard. Deze grootheden van de Nederlandse poëzie dragen hun gedichten voor en gaan met het publiek in gesprek over hun schrijversschap. Verder kunt u deze avond kennismaken met verrassende dichttalenten uit Utrecht. Dichteressen Indra en George Vahl geven u een proeve van hun nog relatief onbekend, maar veelbelovende werk. Mooie, grappige, serieuze, woeste en ontroerende gedichten worden afgewisseld met luchtig vermaak door Claudia de Breij, succesvol Utrechts cabaretière. Smartlappentrio Baba Yaga zorgt voor de bijpassende muzikale ondersteuning. De avond wordt besloten met een drankje en de gelegenheid om boeken te laten signeren door uw favoriete auteur bij de boekenstand van Savannah Bay.

zondag 4 juni, aanvang 20.00 uur
't Werftheater, Oudegracht 58/60, Utrecht
toegang ƒ15,-, CJP/U-pas ƒ12,50
kaartverkoop & reserveren via boekwinkel Savannah Bay, Telingstraat 13, 3512 GV Utrecht tel. 030-2314410, e-mail (savannah@xs4all.nl)
website www.xs4all.nl/~savannah

Voor meer informatie over het programma van het MidZomerGrachtFestival, raadpleeg de website: www.midzomergracht.demon.nl of bel 030-2720697

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie