Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Cuijk

Datum nieuwsfeit: 04-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 4-06-2000
Persbericht district Land van Cuijk

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL Een 19 jarige inwoner van Rijkevoort is zaterdagmiddag rond 15.20 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Zoetsmeerweg in Haps. Hij wilde voor hem rijdende autos inhalen. Toen hij op de linkerweghelft reed stuurde zijn voorganger iets naar links om een fietser in te halen. Het slachtoffer week daarop uit kwam in de berm waardoor hij waarschijnlijk de macht over het stuur is verloren. Hij belandde met zijn auto op de kop in een sloot. Zijn verwondingen zijn onbekend.

DIEFSTAL KOSTUUM UIT AUTO Zaterdag is op klaarlichte dag ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Sportlaan in Cuijk. Van de auto bleek een ruit vernield te zijn. De eigenaar mist een driedelig kostuum, overhemd en stropdas.

VERNIELING RUITEN ETALAGE Van een winkelpand aan de Hoofschestraat in Grave zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee ruiten ingegooid. Flessen drank die direct achter deze ramen stonden vielen eveneens kapot. Een gestolen bierpakket is later op de hoek Hoofschestraat Bagijnenstraat teruggevonden. De totale schade is nog onbekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie