Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Politie Over Betuwe

Datum nieuwsfeit: 04-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Over Betuwe

Persberichten Politie Over Betuwe

Weekend 3 en 4 juni 2000

Heteren: man aangehouden na vernielingen.

Op vrijdag, 2 juni 2000, omstreeks 23.35 uur, werden vernielingen gepleegd aan een woning aan de Olieakkerstraat te Heteren. Ook werd een auto vernield die voor die woning geparkeerd stond. Van de woning werden een aantal ruiten vernield. Ook van de auto werden enkele ruiten vernield. De woning en de auto waren eigendom van een 43 jarige persoon uit Heteren.

Ter plaatse werd door de politie een 33 jarige persoon uit Arnhem als verdachte van de vernielingen aangehouden. De aanleiding tot de vernielingen was dat de persoon uit Heteren eerder die avond op de kermis een conflict had gehad met een familielid van de aangehouden verdachte uit Arnhem. De aangehouden verdachte werd van het conflict op de hoogte gebracht waarna hij naar Heteren kwam en de vernielingen pleegde.

De verdachte werd ingesloten.

Elst: inbraak in woning.

In de nacht van 2 op 3 juni 2000 werd ingebroken in een woning aan de Sterappel te Elst. De gehele benedenverdieping van de woning werd doorzocht. Uit de woning werden een TV, twee mobiele telefoons en autosleutels ontvreemd. Met deze autosleutels werd de daarbij behorende auto die bij de woning stond geparkeerd ook ontvreemd.

Valburg: vernieling auto.

Op vrijdag 2 juni 2000, omstreeks 23.30 uur hoorde een 42 jarige inwoner van Valburg dat voor zijn woning aan de Tielsestraat, vuurwerk werd afgestoken. Toen hij buiten ging kijken bleek dat door het vuurwerk zijn auto, die op de oprit stond, was beschadigd. Het schadebedrag is nog niet bekend. De dader is onbekend gebleven.

Elst: autokraken.

In de nacht van 2 op 3 juni werd op diverse plaatsen in Elst ingebroken dan wel geprobeerd in te breken in auto's.

In de Van Limburg Stirumstraat en de Verdistraat werd geprobeerd in te breken in een auto, hetgeen niet lukte. Wel ontstond schade aan beide auto's

Op een andere plaats aan de Verdistraat en op de Stationsdwasstraat lukte het wel om in een auto te komen. Het slot van de auto's werd vernield. Uit de auto's werden geluidsapparatuur en fotoapparatuur ontvreemd.

Haalderen: vernieling boompjes.

In de nacht van 3 op 4 juni werden een vijftal jonge boompjes vernield die naast de Van der Mondeweg in Haalderen stonden. De toppen werden uit de boompjes gebroken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Over Betuwe
Postbus 88, 6660 AB Elst
Tel: (0481)377777/(026)3266666
Fax: (0481)378001
Internet: (Voorlichting@politieoverbetuwe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie