Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord

Datum nieuwsfeit: 04-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 4-06-2000 Persbericht district Den Bosch

DAK VAN SUPERMARKT BEZWEKEN Tijdens de hevige regenval, zaterdagavond, stortte een gedeelte van het dak van een super-markt aan de Pastoor van Thiellaan in Hintham in. Het winkelpand liep behoorlijke water-schade op. Op verschillende plaatsen in Den Bosch stonden straten en viaducten blank.

INBRAAK IN WONING Zaterdagavond/nacht is ingebroken in een woning aan de Aawal in Den Bosch. De bewoner ontdekte bij thuiskomst dat zijn woning doorzocht was. Hij mist een klein geldbedrag aan buitenlandse valuta.

AANHOUDING De politie heeft zaterdagnacht op de Hinthamerstraat in Den Bosch twee mannen aangehou-den die met elkaar op de vuist gingen. Een opmerking over een GSM zou de aanleiding van de vechtpartij geweest zijn. Na verhoor zijn beide verdachten, 18 en 21 jaar oud, beiden af-komstig uit Den Bosch, met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd.

ALCOHOL Een 41 jarige inwoner van Den Bosch is zaterdagnacht bekeurd wegens rijden onder invloed van alcohol. De man werd gecontroleerd op de Rijzertlaan in Den Bosch. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 7 uren en een proces-verbaal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie