Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissaris van Koningin Relus ter Beek in ziekenhuis

Datum nieuwsfeit: 05-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe


Commissaris Relus ter Beek in ziekenhuis

Assen, 5 juni 2000
Persberichtnummer 00-048De Drentse Commissaris van de Koningin, Relus ter Beek, heeft vandaag in het Academisch Ziekenhuis in Groningen een prostaatoperatie ondergaan. Het herstel van deze operatie zal enkele dagen in beslag nemen zodat Ter Beek naar verwachting eind deze week het ziekenhuis weer zal verlaten. Daarna volgt een nabehandeling, het is nog onbekend hoelang die zal gaan duren.

Zijn taken als Commissaris van de Koningin worden voorlopig overgenomen door waarnemend Commissaris drs. Sipke Swierstra en/of andere leden van het college van gedeputeerde staten. Drs. Ed Nijpels, de Commissaris van de Koningin in de provincie Fryslân, neemt de komende tijd het voorzitterschap waar van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: (communicatie@drenthe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie