Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rioleringswerkzaamheden in de gemeente Voorschoten

Datum nieuwsfeit: 05-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Voorschoten


Rioleringswerkzaamheden in de Prof. Lorentzlaan en de Prof. Einthovenlaan
In week 23 (vanaf 5 juni) wordt gestart met de uitvoering van de rioolreconstructiewerkzaamheden in de Professor Lorentzlaan en de Professor Einthovenlaan. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het vervangen van het hoofdriool, inclusief de huis- en kolkaansluitingen voorzover deze zich bevinden in de rijweg en/of het trottoir. De werkzaamheden gaan ongeveer 9 weken duren. Nadat de reconstructie werkzaamheden voltooid zijn, wordt er een tijdelijke noodbestrating aangebracht. Deze noodbestrating wordt na ongeveer 9 maanden herstraat in de oorspronkelijke verharding

Gedurende de periode van uitvoering is ter plaatse van de werkzaamheden geen doorgaand gemotoriseerd verkeer mogelijk. In verband met de voortgang van het werk worden de omwonenden verzocht in deze periode de auto, welke zich bevindt in de nabijheid van het werk, elders te parkeren.

Hinder zal zoveel als mogelijk is worden beperkt, hoewel het niet mogelijk zal zijn alle overlast te voorkomen.

Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met de heer F.J.M. Maas van de afdeling Weg- en Waterbouw en Verkeer, telefoon 071-5600744.

Openingstijden gemeente:
ma-vr. 8:30-12:30 uur
's middags op afspraak
do. 18:00-20:00 uur
burgerzaken geopend
overige afdelingen op afspraak

Leidseweg 25
Postbus 393
2250 AJ Voorschoten
Telefoon (071) 5 600 600
Telefax (071) 5 22 65 87

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie