Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gecombineerde commissievergadering Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 05-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel


Capelle Actueel - gemeentenieuws Gecombineerde commissievergadering

Gecombineerde commissievergadering

Voorafgaande aan de raadsvergadering op maandag 5 juni aanstaande vindt er een gecombineerde commissievergadering plaats van de commissie voor Bestuurszaken en de commissie voor Welzijn & Educatie. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en wordt gehouden in het gemeentehuis, Rivierweg 111. Voorzitter burgemeester J.J. van Doorne.

Spreekrecht
Het spreekrecht biedt u de mogelijkheid voorafgaand aan de vergadering de commissie toe te spreken. Wilt u spreken over onderwerpen die op de agenda van de vergadering staan, dan moet u dat melden aan de voorzitter van de commissie. Dit kan tot 12.00 uur op de dag van de vergadering. U kunt dit mondeling doen via het Informatiecentrum, telefoon: 284 84 84. Of schriftelijk. Het postadres is: De burgemeester van Capelle aan den IJssel, t.a.v. het hoofd Facilitaire Diensten, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel. U kunt uw brief ook afgeven bij de receptie van het gemeentehuis.

Op de agenda staan:

Veiligheidsonderzoek Capelle aan den IJssel Schoolmonitor Capelse brugklassers
Bezwaarschrift speeltuin Rollebollebos

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie