Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zevende Omnibusenquête Den Helder

Datum nieuwsfeit: 05-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Omnibusenquête over wat u van Den Helder vindt

Omnibusenquête over wat u van Den Helder vindt

betreft: week: week 22

Dit jaar wordt voor de zevende maal een omnibusenquête gehouden. Met dit onderzoek peilen wij de mening van onze inwoners over tal van onderwerpen.

Met de uitkomsten van de enquête krijgen wij een goed inzicht in hoe u over bepaalde zaken denkt. Hier kunnen wij dan weer ons beleid op afstemmen.

In de periode van 5 juni tot en met 18 juni zullen in totaal 1.375 enquêtes worden uitgezet verspreid over alle wijken. Steekproefsgewijs hebben wij inwoners uitgezocht in de leeftijd van 18 jaar of ouder. Dat kunt u dus ook zijn. U krijgt dan een brief thuisgestuurd, waarin één en ander verder wordt uitgelegd.

De enquêtes worden door uitzendkrachten van bureau Start rondgebracht en weer opgehaald. Over het ophalen wordt met u een afspraak gemaakt.

onderwerpen

Onderwerpen die deze keer in de Omnibusenquête aan de orde komen zijn onder meer:

- wonen: Bent u tevreden met uw woning? Hebt u verhuisplannen? Waarnaar toe en om welke reden(en)?

- groen en parken: Hoe beoordeelt u het groen en de parken in Den Helder.

- leefomgeving: Hoe oordeelt u over de leefomgeving wat betreft de kwaliteit van wegen/straten, het groen, verkeersveiligheid, speelmogelijkheden, schoonhouden van de buurt, etc.

- het centrum: Hoe vaak bezoekt u het centrum van Den Helder? Hoe waardeert u het centrum op verschillende aspecten.

- koopstromen: Waar koopt u uw producten en de dagelijkse boodschappen? Hoe beoordeelt u het winkelcentrum waar u de boodschappen haalt?

- vrijwilligerswerk en mantelzorg: In welke mate worden deze vormen van zorg door u uitgevoerd, etc.

- gemeentelijke dienstverlening: Hoe tevreden bent u over de dienstverlening van de gemeente? - algemeen: Tot slot enkele algemene vragen en vragen over uw werksituatie.

De resultaten van onderzoek worden verwerkt tot rapporten die elk afzonderlijk zullen worden gepresenteerd. U leest hier uiteraard meer over op de voorlichtingspagina.

Informatie

Wilt u meer weten over de omnibusenquête, dan kunt u contact opnemen met de medewerkers Onderzoek & Statistiek, tel. 671459 en 671456

laaste verandering: mei 31, 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie