Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ContractWizard helpt bij opzeggen GSM-abonnement

Datum nieuwsfeit: 05-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
charset="iso-8859-1"

Geachte Persrelatie,

Hierbij ontvangt u een persbericht van Bencom met betrekking tot de nieuwe dienst ContractWizard op de site www.bellen.com

Onderstaand het persbericht in Plain Text, bijgevoegd in een opgemaakt Word bestand.

Een foto kunt u ophalen op het volgende adres:
www.bellen.com/pers/index.html

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u mij bereiken op onderstaand nummer.

Met vriendelijke groet,

Ben Woldring

| Bencom BV i.o.
| Wadwerderweg 10
| 9988 SX Usquert (Gr.)
| Tel: 0595 42 58 59
| Fax: 0595 42 57 34
| GSM: 06 51 12 18 00
| www.bellen.com
| www.belwijzer.nl
| www.internetten.nl


--- --- --- --- --- ---

Persbericht

Ben Woldring start ContractWizard!

Usquert (GR.) 5 juni, Bencom laat het Nederlandse publiek kennis maken met een nieuwe dienst, de ContractWizard (zie www.bellen.com).

Vanaf vandaag kan iedereen gebruik maken van de ContractWizard. Hierdoor vergeet men nooit meer het GSM abonnement op te zeggen. Nadat men eenmalig de contract gegevens heeft ingevoerd in de ContractWizard, zal men enkele weken voor het aflopen van het contract met de mobiele aanbieder een mailtje ontvangen met de mededeling dat men nog 2 weken de tijd heeft om het contract op te zeggen. De automatische verlenging van een gsm-contract verschilt per aanbieder. Er zijn zelfs aanbieders die het contract met een jaar (!) verlengen als het niet op tijd wordt opgezegd. Ook het maken van een opzegbrief is niet meer nodig: de ContractWizard maakt de persoonlijke opzegbrief die men alleen nog maar hoeft uit te printen en te ondertekenen. De ContractWizard is een extra service van www.bellen.com, de site met alle informatie over telefonie in Nederland en is ook via deze site te raadplegen.

Aangezien het aantal mobiele bellers in Nederland de laatste tijd flink gegroeid is, vooral na de komst van de 3 nieuwe GSM aanbieders, werd het hoogtijd voor duidelijkheid in het opzeggen van een gsm-contract. Voordelen van het opzeggen van een gsm-contract zijn:
· Tegenwoordig kun je je nummer gewoon meenemen naar een nieuwe aanbieder.

· Je kunt weer een nieuw toestel kopen, dat in combinatie met een af te sluiten abonnement veelal goedkoper is dan een toestel zonder abonnement te kopen.

· Ook al wil je geen nieuw toestel, dan nog is er veel te besparen. In een jaar tijd zijn er namelijk vele abonnementen bij gekomen, zodat de kans groot is, dat je een voordeliger abonnement kunt afsluiten.

Dankzij de ContractWizard van Bellen.com is het verleden tijd dat het gsm-contract te laat of zelfs helemaal niet wordt opgezegd!

De ContractWizard werkt als volgt: de bezoeker voert enkele gegevens in zoals de naam van de GSM aanbieder en het type abonnement! De ContractWizard slaat deze gegevens op in een database en stuurt 2 weken voor het opzegtermijn van de aanbieder een herinneringsmailtje naar het opgegeven emailadres. In dit mailtje worden de voor- en nadelen genoemd van het opnieuw afsluiten van een gsm-contract.! In het gestuurde mailtje staat ook een link naar een Word document waar alle persoonlijke gegevens al voor de gebruiker zijn ingevuld.
Overigens werkt de ContractWizard geheel automatisch, er komt geen mensenwerk aan te pas.

Informatie over Bencom:
Ben Woldring 15 jaar, scholier (3 VWO) en waarschijnlijk de jongste telecom ondernemer van Nederland, is eigenaar van het bedrijf Bencom (www.bencom.nl).

Ben (die overigens niets te maken heeft met de GSM aanbieder Ben) begon eind
1998 met de populaire telecom site www.bellen.com, die zo'n 2500 bezoekers per dag krijgt. Binnen enkele dagen zal op www.bellen.com de miljoenste bezoeker langs surfen, die een gratis Nokia WAP telefoon zal ontvangen. Vorig jaar september is Bencom van start gegaan met www.belwijzer.nl Dit is een site waar men een online telecom advies krijgt aan de hand van de door de gebruiker ingevoerde telefoonnota! Begin dit jaar is Bencom van start gegaan met www.internetten.nl, waarop een actuele vergelijking te vinden is van de access-, hosting- en kabelproviders in Nederland.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie