Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Davids en Kluivert bieden shirts aan via iBazar.nl

Datum nieuwsfeit: 05-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

GCI HOLLAND PR

Davids en Kluivert bieden shirts aan via iBazar.nl
Amsterdam, 5 juni 2000

Bekende Nederlanders zetten zich in voor aids-baby.s Davids en Kluivert bieden shirts aan via iBazar.nl

Wie altijd al het shirt van Patrick Kluivert, van Edgar Davids of een horloge van Marco Borsato had willen kopen, krijgt op vrijdag 9 juni de kans van z'n leven. De veilingsite iBazar.nl start dan een speciale veiling waar bekende Nederlanders persoonlijke objecten aanbieden. De lancering van deze site gaat vooraf aan een unieke modeshow in de Amsterdamse Scossa Studio, waar nationale en internationale topmodellen een show van formaat neerzetten. De opbrengsten van de veiling en de toegangskaarten voor de show gaan naar twee ziekenhuizen in Zuid Afrika die zich inzetten voor HIV-besmette baby.s.

De veiling is opgezet door iBazar in samenwerking met de humanitaire stichting Orange Babies. Stichting Orange Babies is een initiatief van Thierno Baba Sylla en John Kattenberg van het beroemde make-up en stylingbureau House of Orange. Orange Babies zet zich in voor HIV-besmette baby.s in Afrika.

Inmiddels hebben onder meer de volgende Bekende Nederlanders toegezegd persoonlijke objecten aan te bieden: Michael Reiziger, Edgar Davids, Patrick Kluivert, Edwin van der Sar, Richard Krajicek, Serge Henri Valcke, Humberto Tan, Ans Markus en John Kattenberg. Onder andere de volgende objecten worden geveild: gesigneerde voetbalshirts, broekpak van Frank Govers. De lijst van objecten en deelnemers groeit dagelijks.

Op vrijdag 9 juni gaat niet alleen deze bijzondere veilingsite de lucht in, maar wordt er ook een modeshow gehouden in de Amsterdamse Scossa Studio. Dit uniek evenement heeft als thema .Beauty Saving Africa.. De equipe van 35 internationale en nationale modellen staat onder leiding van Debra Shaw, Marpessa, Leatitia Venezia en Linda Spiering. Samen zullen zij een levende modereportage neerzetten naar het thema van de avond. Toegangskaarten voor de show bedragen fl.
100,- per stuk en zijn onder meer verkrijgbaar bij alle VVV-kantoren en in Amsterdam bij het AUB, Le Souk, Soulfood en Atheneum Nieuwscentrum bookstore aan het Spui.

Voorafgaand aan deze modeshow lanceert iBazar de veilingsite.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie