Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Uden

Datum nieuwsfeit: 05-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 5-06-2000
Persbericht district De Leijgraaf

SNOEP EN FRISDRANK WEG Bij een inbraak zondagavond in een winkel op het PWA Sportpark in Veghel is een onbekende hoeveelheid snoep en frisdrank gestolen. De dader vernielde een ruit om binnen te komen.

AUTO BIJ INBRAAK GESTOLEN In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan de Maasstraat in Veghel. Bij de inbraak nam de dief autosleutels mee en nam vervolgens de bijbehorende auto weg. Het betrof een witte Volkswagen Transporter, kenteken VN-50-BJ. In het voertuig lag een gereedschapskist, enkele boormachines en twintig c.d.s. De waarde van de auto is niet bekend.

FOOIENPOT GELEEGD Maandagmorgen werd een inbraak ontdekt in een winkel aan de Oude Udenseweg in Uden. Daarbij werden enkele kasten doorzocht. Men mist een fooienpot met een onbekend geldbedrag en een videocamera.

POLITIEMAN BELEDIGD De politie heeft afgelopen nacht op de Land van Ravensteinstraat vóór het bureau een 25-jarige Udenaar aangehouden. De verdachte beledigde een politieman die op verzoek van de broer van de man meeliep naar de auto waarin de Udenaar zat. De man had zich zondagavond om onbekende reden met een mes in een bovenbeen gestoken. Nadat hij daarvoor was behandeld in het ziekenhuis reed de broer van de man met hem naar het politiebureau. Aldaar begon de verdachte de agent uit te schelden waarop hij is aangehouden en ingesloten. Na verhoor kon hij maandag in de loop van de dag weer naar huis.

PROCESSEN-VERBAAL VOOR ONDER INVLOED EN BELEDIGING Op de Udenseweg in Veghel werd vanmorgen vroeg een 27-jarige Veghelse automobilist aangehouden. De man reed onder invloed en verklaarde tegenover de politieman dat hij in de loop van zondag samen 27 glazen bier en sterke drank had gedronken. De man kreeg een rijverbod van zes uur en proces-verbaal. Zijn rijbewijs bleek nog te zijn ingevorderd van een vorig proces-verbaal voor onder invloed rijden. Een 34-jarige medepassagier uit Tsjechië werd eveneens aangehouden. Dit omdat hij zich bemoeide met de aanhouding en de beide agenten uitschold. Beide mannen konden later op de dag weer naar huis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie