Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Officiële opening Villa BvD

Datum nieuwsfeit: 05-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Apeldoorn


Persberichten naar overzicht


Officiële opening Villa BvD
Burgemeester G.J. de Graaf opent op 5 juni het televisieprogramma Villa BvD in Golden Tulip Landgoed De Wipselberg in Beekbergen. Villa BvD is een sport/amusement programma dat in het teken staat van Europese Kampioenschappen voetbal.

Tijdens het EK is Apeldoorn niet alleen gastheer van het Nederlands Elftal (gehuisvest in Residence Victoria in Hoenderloo) maar ook van Villa BvD. Tijdens het WK-voetbal in Frankrijk 1998 was het live-programma van Henk Van Dorp en Frits Barend zeer populair. Vanaf maandag 5 juni tot en met zondag 2 juli wordt Villa BvD elke avond vanaf Golden Tulip Landgoed De Wipselberg op RTL-4 live vanaf 23.15 uur uitgezonden. Op het terrein van de Wipselberg staat een circustent waar 500 mensen de uitzendingen en de wedstrijden via een groot scherm kunnen volgen.

Kaartverkoop
Mensen die hierbij aanwezig willen zijn kunnen kaarten kopen bij de balie van de VVV regio Apeldoorn aan de Stationstraat 72. Kaarten kosten f12,50 en moeten van tevoren worden gekocht of gereserveerd. Kaarten zijn ook te bestellen via de Villa BvD Ticketlijn: (055) 578 80 08, of per email: (villabvd@vvvapeldoorn.nl).
Bereikbaarheid
Het is niet mogelijk de Wipselberg per auto te bereiken. Bezoekers moeten parkeren op het terrein van Centraal Beheer Malkenschoten. Parkeerterrein is bewegwijzerd vanaf de A1 (afslag Apeldoorn-Zuid, nr 20). Bij de parkeerplaats zijn kassa's ingericht waar het publiek de gereserveerde kaarten kan afhalen. Van daaruit wordt het publiek door Connexxion-tours per bus vervoerd naar de Wipselberg.

© 2000, Gemeente Apeldoorn

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie