Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijna 3000 bezoekers op Formule & Franchise Amsterdam 2000

Datum nieuwsfeit: 05-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Amsterdam RAI


Formule & Franchise Amsterdam 2000
5 jun 2000

Kwaliteit bezoekers stemt exposanten tevreden

2.281 bezoekers op Formule & Franchise Amsterdam 2000

De beurs Formule & Franchise Amsterdam 2000, die op 29 en 30 mei plaatsvond in Amsterdam RAI heeft 2.281 bezoekers getrokken. De beurs richtte zich op bestaande en startende ondernemers die zich oriënteren op franchising en andere samenwerkingsvormen. In totaal waren 78 aanbieders van formules uit uiteenlopende branches, alsmede consultancybureaus en financiële instellingen op de beursvloer aanwezig. Van de kant van de exposanten waren positieve reacties te horen. Zij waren met name zeer te spreken over de hoge kwaliteit van de bezoekers. Uit de bezoekersenquête blijkt dat de beurs voor 85% van de bezoekers geheel of grotendeels aan hun verwachtingen heeft voldaan.

Uitgedrukt in een rapportcijfer gaf 73% van de bezoekers de beurs een voldoende of meer. Voor 85% voldeed de beurs aan de verwachtingen en ruim de helft wil de beurs volgend jaar weer bezoeken. 38% van de bezoekers had concrete plannen om zich aan te gaan sluiten bij een (franchise)formule. Exposanten spraken uit dat de kwaliteit van de bezoekers goed tot uitstekend te noemen was. "Ik heb vele serieuze gesprekken gevoerd. Bezoekers kwamen natuurlijk om zich te oriënteren, maar ze waren ook daadwerkelijk geïnteresseerd in de mogelijkheden van franchising", aldus Eric Aerts van Swirl's Ice Cream Company. De heer Blogg van Oil, Vinegar + Co. voegt toe: "Ik heb ruim tien uitstekende contacten gelegd, waarvan ik zeker weet dat er nieuwe franchisenemers uit voortkomen. Ik vond ook de indeling van de beursvloer erg goed. Ik kom zeker terug."

De Nederlandse Franchise Vereniging kijkt tevreden terug op de beurs. "Hoewel het maandag wat langzaam op gang kwam, hebben wij het op beide dagen erg druk gehad op de stand. Veel bezoekers kwamen eerst bij ons voor algemene informatie om vervolgens om de tafel te gaan zitten met exposanten uit de branche van hun voorkeur", aldus de heer Brouwer, directeur van de Nederlandse Franchise Vereniging.

Amsterdam, 31 mei 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie