Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Politie Over Betuwe

Datum nieuwsfeit: 05-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Over Betuwe

Persberichten Politie Over Betuwe

Maandag, 5 juni 2000

Haalderen: inbraak woning.

In de nacht van 4 op 5 juni 2000 werd ingebroken in een woning aan de Pastoor van Weijstraat te Haalderen. De dader(s) kwam(en) de woning binnen door een raam te openen. De bewoner lag in de woning te slapen. Uit de woning werden autosleutels ontvreemd waarmee vervolgens de bij de woning geparkeerde auto werd ontvreemd. De eigenaar van de auto is een 50 jarige man uit Haalderen, tevens zijnde de bewoner van de woning waarin werd ingebroken.

Huissen: diefstal auto.

In de nacht van 4 op 5 juni 2000 werd bij een woning aan de Paalrij te Huissen een personenauto ontvreemd. De auto stond op slot geparkeerd onder de carport bij de woning. Onbekend is hoe de dader(s) de auto meegenomen heeft (hebben). De auto was eigendom van een 38 jarige inwoonster van Huissen.

Huissen: vernieling auto.

In de nacht van 4 op 5 juni werd van een personenauto, die geparkeerd stond aan de Endepoel te Huissen een band lek gestoken.

Huissen: poging tot inbraak.

Toen op 5 juni 2000, omstreeks 14.30 uur de 44 jarige bewoonster van haar woning aan de Garf te Huissen thuis kwam, overliep zij twee personen die juist bezig waren de achterdeur van haar woning open te breken. De daders gingen er vandoor. Van de daders is een signalement bekend.

Bemmel: inbraak in personenauto.

In de nacht van 4 op 5 juni werd ingebroken in een personenauto die stond geparkeerd aan de Faunuslaan te Bemmel. Uit de auto werd de geluidsapparatuur ontvreemd. Aan het voertuig ontstond aanzienlijke schade.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Over Betuwe
Postbus 88, 6660 AB Elst
Tel: (0481)377777/(026)3266666
Fax: (0481)378001
Internet: (Voorlichting@politieoverbetuwe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie