Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Harmonisatie arbeidsvoorwaarden DeliXL

Datum nieuwsfeit: 05-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Dienstenbond CNV


CAO-NIEUWS

Harmonisatie arbeidsvoorwaarden DeliXL

Op 22 mei jongstleden heeft een eerste overleg plaatsgevonden met de directie en de vakorganisaties, waaronder uiteraard de Dienstenbond CNV.

Tijdens dat gesprek is met name ingegaan op welke wijze alle verschillen in arbeidsvoorwaarden in kaart zullen worden gebracht. Er zijn namelijk nogal wat verschillen. Naast de GVA-CAO kennen wij onder andere de CAO Groothandel in Levensmiddelen, de AGF Groothandel en uiteraard nog een aantal individuele regelingen.

Afgesproken is dat nu in eerste instantie en in een aantal stappen al die verschillen op papier gezet worden. Pas als dat is afgerond, en dan is het zo'n beetje najaar 2000, zullen wij gaan praten over de wijze waarop het geheel van verschillen zal leiden tot één nieuwe CAO DeliXL per 1 juni 2001.

Algemeen uitgangspunt is de huidige GVA-CAO. Dat houdt in dat met name bij ex-Gastronoom en ex-Van der Spek medewerkers de meeste wijzigingen zullen plaatsvinden. Gekeken zal worden naar een totaalpakket van alle arbeidsvoorwaarden samen, dus niet alleen het salaris maar ook bijvoorbeeld de verschillen in VUT- en pensioenpremies, overwerkregelingen, winstdelingsregelingen, enz.enz.

Tussentijds zal ook op alle locaties gekeken worden naar de juiste waardering van de functies en de inschaling hiervan. Ook de tussentijdse verhuizingen gaan door.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw onderhandelaar Richard Leloux; telefoon: 023-5651052 of email: (r.leloux@cnvdibo.nl)

Hoofddorp, 5 juni 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie