Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden Maagdendries en Statensingel Maastricht

Datum nieuwsfeit: 05-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maastricht

041 Werkzaamheden Maagdendries en Statensingel

24 mei 2000
Vanaf maandag 5 juni tot vrijdag 9 juni zijn de Statensingel, Maagdendries, Cabergerweg, en Frontensingel van en naar de Noorderbrug tussen 20.00 uur en 06.00 uur afgesloten. De werkzaamheden houden verband met de Openbaar Vervoeras en omvatten het inzagen en verwijderen van de verharding, het graven en aanvullen van sleuven, het leggen van buizen en het vernieuwen van de verharding. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. U wordt gevraagd een andere route te kiezen.

Overdag zijn de wegen weer open. Maar op de plaatsen waar de sleuven zijn gemaakt kan de verharding niet de eerste nacht worden aangebracht. De sleuven zijn opgevuld met funderingsmateriaal. U wordt met klem gevraagd uw snelheid te beperken tot 30 km ter uur.

De aansluitingen van de Capucijnenstraat en de Maagdendries op de Frontensingel blijven nog twee nachten langer afgesloten voor alle verkeer. Eerst wordt namelijk alles in het werk gesteld om de doorgaande hoofdwegen open te stellen voor het verkeer. Fietsers hoeven tijdens de werkzaamheden niet om te rijden. Zij kunnen van de fietspaden of (lopend) van de trottoirs gebruik maken. Zijn er tijdens de werkzaamheden vragen of problemen dan kan men contact opnemen met de opzichter, de heer Geraedts (3505225) of met de hoofdtoezichthouder de heer Thewissen (3505256).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie