Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Siennax BV: intranet toepassingen voor WAP-gebruik

Datum nieuwsfeit: 06-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Siennax International BV, de eerste Europese 'pure-play' Application Service Provider (ASP), heeft aangekondigd dat vanaf vandaag diverse intranet toepassingen beschikbaar zijn voor gebruik via WAP (Wireless Application Protocol). De aankondiging van vandaag is met name bijzonder in Nederland, aangezien dit de eerste applicaties zijn voor informatiemanagement en het beheer van online bedrijfsnieuws, die als onderdeel van de Siennax Intranet Suite toegankelijk worden gesteld via WAP. Eerdere WAP-aanbiedingen in Nederland waren wel gericht op e-mail of op e-commerce, maar niet op het verbeteren van communicatie en het delen van informatie binnen geografisch verspreide bedrijven en door telewerkers.

Siennax ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie