Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ABN AMRO Participaties neemt belang in Tripledeal.com

Datum nieuwsfeit: 06-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ABN AMRO Participaties neemt belang in Tripledeal.com

Dinsdag 6 juni 2000. ABN AMRO Participaties heeft een belang van 25% in Tripledeal.com genomen. www.tripledeal.com treedt op als derde partij die zorgdraagt voor de veilige afwikkeling van een online transactie van particulieren en bedrijven op bijvoorbeeld online veilinghuizen en webshops. Met de investering van ABN AMRO Participaties wil Tripledeal.com fors uitbreiden. De diensten van Tripledeal.com worden o.a. aangeboden bij ricardo.nl, Viaveiling.nl en YeZZZ.com.

Het in maart 2000 gelanceerde Tripledeal.com is inmiddels actief in Nederland, België en Duitsland. De investering van ABN AMRO Participaties maakt een versnelde Europese rollout mogelijk. Daarnaast is de uitgebreide kennis van de lokale markten, de lokale regelgeving en de lokale betalingsmethoden hetgeen ABN AMRO Participaties tot een belangrijke partner maakt bij de verdere internationalisatie en ontwikkeling van de diensten van Tripledeal.com.

Zodra op internet een koop gesloten is, betaalt de koper het aankoopbedrag aan Tripledeal.com. Vervolgens verstuurt de verkoper de goederen aan de koper. Nadat de koper de goederen ontvangen en geïnspecteerd heeft, betaalt Tripledeal.com de verkoper.
Voor internationale transacties tot EUR 2500,00 worden geen extra kosten voor internationaal betalingsverkeer in rekening gebracht, want deze betalingen kunnen worden uitgevoerd via een lokale bankrekening.
Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Tripledeal.com
Patricia van den Broek,
Tel:0343-51 01 07
Mobiel: 06- 50 23 15 71
www.tripledeal.com

ABN AMRO Participaties
Desiree van Boxtel
Tel.: 020-628 06 43
Mobiel: 06-51 30 08 90

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie