Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brunel International NV neemt Technosoft BV over

Datum nieuwsfeit: 06-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Brunel

Brunel International NV neemt Technosoft BV over

Technosoft past in overnamestrategie Brunel: specialistisch en met hoog kennisniveau

Amsterdam, 31 mei 2000: Brunel International NV neemt het softwarebedrijf Technosoft BV definitief over. Het voornemen hiertoe werd reeds aangekondigd in het persbericht van 1 mei 2000. De directie van Brunel International en Bartels Engineering BV, het moederbedrijf van Technosoft hebben vandaag hierover overeenstemming bereikt.

Overname van Technosoft BV past binnen de strategie van Brunel om kleinere, specialistische bedrijven met een hoog kwaliteitsniveau te acquireren. Technosoft BV is een software ontwikkelaar met hoogwaardige kennis op het gebied van constructie- en sterkteberekeningen en technisch ontwerp (CAD). Het in Lochem gevestigde bedrijf telt 25 medewerkers. De omzet bedroeg in 1999 6,5 miljoen gulden. Technosoft is marktleider in Nederland (40%). Het bedrijf beschikt over een uitgebreide productenportefeuille met state-of-the-art software. De programmatuur van Technosoft wordt ingezet bij architecten- en ingenieursbureaus, bouwbedrijven en overheden in Nederland en België. Technosoft is als enige in zijn marktsegment ISO 9001 gecertificeerd.

Technosoft sluit naadloos aan bij de activiteiten van Brunel ICT Consultants en Brunel Engineering Consultants, omdat dit bedrijf de combinatie van softwarehuis en engineeringbureau in zich draagt. Het betekent een versterking van het portfolio, het expertisegebied, het verkoopvolume en een impuls voor kennisuitwisseling.

De directie van Technosoft BV wordt gevoerd door de heer drs. Th. Grootson (50). Hij vervult deze functie sinds zijn indiensttreding bij Technosoft in 1992. De heer Grootson blijft deze functie ook na de overname vervullen.

Technosoft zal in het huidige boekjaar reeds bijdragen aan het resultaat van Brunel International NV.

Voor nadere informatie:

Brunel International

Tom Touber

Tel: 020 453 10 84 / 06 51 30 40 15

E-mail: mailto:t.touber@brunel.nl">Tom. Touber

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie