Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sterke stijging resultaat Christian Salvesen

Datum nieuwsfeit: 06-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Sterke stijging resultaat Christian Salvesen

Amsterdam, 6 juni 2000 - Christian Salvesen, gespecialiseerd in internationale logistieke dienstverlening, meldt over het op 31 maart 2000 afgesloten boekjaar een sterke stijging van de winst. De winst voor belastingen en voor afschrijving van goodwill steeg met 24,8% tot £40,3 miljoen. De winst per aandeel steeg met
28,8% tot 10,81p. Voorgesteld wordt om een slotdividend uit te keren van 3,75p per aandeel. Het totale dividend over het boekjaar komt daarmee uit op 6,3p, een stijging van 5%. Mede als resultaat van enkele goed renderende acquisities steeg de omzet van Christian Salvesen met 12,7% tot £665,6 miljoen.
Christian Salvesen telt circa 14.000 medewerkers en is actief in acht landen. Het bedrijf is gespecialiseerd in logistieke dienstverlening voor klanten uit de industriële en retail-sector. In Nederland, Groot-Brittannië. België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Portugal en Spanje te zamen estaan momenteel ongeveer 140 vestigingen.

Noot aan de redactie
De integrale tekst van het Engelstalige persbericht is ter informatie hieronder weergegeven. De jaarrekening en overige aanvullende informatie wordt verstrekt door Agnita Bok (Brodeur Schoep & Van der Toorn), tel. 020 487 40 00 of e-mail (agnita.bok@svdt.nl).


_

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie