Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ondersteuning voor milieu-vriendelijke innovaties

Datum nieuwsfeit: 06-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Novem


06-Jun

Ondersteuning voor milieu-vriendelijke innovaties

Tot 1 juli geeft Novem organisaties die willen investeren in schone en zuinige vervoermiddelen of daarvoor bestemde componenten de kans nieuwe projecten in te dienen.De Nederlandse Onderneming voor Energie en Milieu (NOVEM) heeft dit jaar 8 miljoen gulden beschikbaar gesteld voor haar programma Demonstratieprojecten Mobiele Bronnen (DEMO). Demo verleent financiële ondersteuning en adviseert als het gaat om milieu-technische innovaties op het wegverkeer en in de binnenvaart.

Bedrijven die de marktintroductie van schone en zuinige vervoermiddelen willen versnellen, kunnen onder bepaalde voorwaarden rekenen op (financiële) ondersteuning. Vorige jaar zijn er ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie