Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bayer AG: Polyurethaan voor elektrische schakelinstallaties

Datum nieuwsfeit: 06-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bayer AG Benelux

Kwaliteit uit één stuk gegoten Polyurethaan voor elektrische schakelinstallaties

Brussel/Mijdrecht -
In de schakelpanelen van de Finse firma Vaasa Switchgears Ltd., Vaasa worden voor de elektrische isolatie compacte, blaasvrije polyurethaan(PUR)-elementen van de firma Pucast Oy, Vammala gebruikt. Deze onderdelen worden vervaardigd uit gietharsformuleringen van de firma Oy Finnpak Ab, Tuusula, op basis Baygal®/Baymidur® door middel van het automatic-pressure-gelation (APG) procédé.
De hydrolysestabiele polyether-polyurethaansystemen van Bayer voldoen aan de hoge eisen in de schakelinstallatiebouw voor hoog- en middenspanning. De inwendige viscositeit van het polymeermateriaal alsmede de gebruikstemperaturen van klasse B zijn afgestemd op de dynamische, elektrische ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie